FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Tulaga Tulaga ma Felanulanuai – Faiga Fa'amalama Fou LED i le malae o Olympia i Perelini

Fa'ailogaFa'amalo i Moli o le Lolo
Ta'ita'i DesignersLANZ Manufaktur GmbH & Olympiastadion Berlin GmbH
Aso Fa'amae'ainaSetema 2019 seia oo ia Me 2020
Nofoaga o PoloketiBerlin Olimipeka malae
Fa'amatalaga ulufale

O le malae o le Olimipeka i Perelini, le laumua o Siamani.

Fausia mo le Olimipeka o le taumafanafana i le 1936, lea na tusia i le ata faʻasalalau a Nazi "Triumph of the Will,"

e itiiti se mea na faaleagaina i le Taua Lona Lua a le Lalolagi, ma ua toe faaonaponei.O le kalapu lakapi a Berlin Hertha e faʻaaogaina e fai ma fanua.

Ole malae ole a talimalo ile UEFA Champions League ile 2015.

O le faʻamalama o le malae o le Olimipeka o Berlin e taulaʻi i luga o ituaiga eseese.O se fa'ailoga fa'apitoa o le fa'aogaina o moli lologa o le LED lea e muamua i totonu o se malae ta'alo i le lalolagi atoa.Sa faʻapipiʻiina foʻi se moli faʻailoga tulaga ese ma felanulanuaʻi.E aofia ai le mea ua taʻua o le "membrane moli", fausia i totonu o le fale taʻalo, ma le faʻamalama o le "Ring of Fire".
O le faʻamalama faʻapipiʻi na faʻavaeina mai le maoaʻe: faʻatekonolosi faʻamalama lolovaia e faʻafeagai ma tekinolosi tioata masani, faʻatasi ai ma le 5.200 LED-lamepa paʻepaʻe ma le 1.000 LED-lamepa i le RGB.

I le aofaʻi, e tusa ma le 10.000 lamepa na faʻapipiʻiina lea e mafai ona faʻatonuina taʻitoʻatasi uma e ala i le DMX control system, 20.000 DMX-adresses e mafai ona pulea i le tasi kesi moli: moli taʻitasi i soʻo se lanu, e tuʻuina atu ai le le faʻatapulaʻaina filifiliga e faʻafefe ai le siosiomaga o le mea na tupu ma ona tagata asiasi.

O manaʻoga Floodlight na faʻatulagaina e le UEFA ma le DFL e sili mamao atu.I le averesi, 2.300 LUX o loʻo fuaina i le tulaga maualuga ae o manaʻoga i le taimi nei e naʻo le 1.800 LUX.
Ae ui i lea, o le faʻaogaina o moli fou e faʻamautinoa ai le tele o sefe i le faʻaaogaina o le malosi ma le CO², faʻaitiitia le 50% tau ma pe a ma le 142 tone o CO² i le tausaga.

LIT Design Awards Fa'afeiloa'i Fa'amatalaga mo moli mai le lalolagi atoa

O le LIT Design Awards ™ na faia e fa'ailoa ai taumafaiga a le au fa'atau oloa fa'amalama fa'ava-o-malo ma tagata fa'atino moli.Matou te talitonu o moli o se faatufugaga ma se saienisi, ma o se tasi lea o elemene sili ona taua o le mamanu.O le LIT Awards na faʻamoemoe e faʻamanatuina le fatufatuaʻi ma le faʻafouina i le fanua o oloa moli ma faʻaoga.


Taimi meli: Sep-07-2021